Nyhed Farlige stoffer

Nikolaj Villumsen på Euronews: Derfor er indsatsen mod bly og farlige stoffer så vigtige

Nikolaj Villumsen forklarer på TV-kanalen Euronews vigtigheden af indsatsen mod farlige stoffer og hvorfor det haster med en indsats.

Pelle Christy Geertsen

Den 20. marts viste den europæiske TV-kanal Euronews for første gange udsendelsen Chemical limits: Do the EU’s new rules on toxic substances at work go far enough? som en del af deres Real Economy serie.

I udsendelsen forklarer Enhedslistens EU-parlamentariker Nikolaj Villumsen hvorfor de nye EU-regler om bly og farlige stoffer, som han ledte forhandlingerne på, er så vigtige – og hvordan de kan hjælpe med til at sikre bedre forhold for millioner af lønmodtagere i EU.

Udsendelsen besøger også beskriver bl.a. hvorfor genanvendelse af bly er så vigtig, samt hvorfor udsættelse for bly er så skadelig.

Du kan se udsendelsen – og læse mere om historien – på Euronews hjemmeside, via dette link.

Videoen og mere om emneter

Udover på TV-kanalens egen hjemmeside kan udsendelsen med Nikolaj Villumsenogså findes på Euronews youtube-kanal. hvor den kan (gen) ses. Udsendelsen findes via dette link.

Hvis man er interesseret i mere om emnet kan man også læse Euronews baggrundsartikel Why should we care about lead exposure? som blev lavet i forbindelse med udsendelsen.

Den artikel kan findes her.

Reaktioner på udsendelsen

 

 

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Øropa og modtag automatisk de vigtigste EU-nyhederimage linking to enhedslisten twitter feed

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Øropa og modtag automatisk de vigtigste EU-nyheder

Læs mere om

ENHEDSLISTEN I EU-PARLAMENTET

Nikolaj Villumsen er Enhedslistens medlem af EU-Parlamentet. Her kæmper han for et rødt, grønt og demokratisk Europa.

Læs mere
image linking to enhedslisten twitter feed