Vi er den grønne omstilling

Den grønne omstilling er en bunden opgave. Uden den kommer vores børn og børnebørn ikke til at opleve den planet, som vi og vores forfædre har haft mulighed for. Samtidig skal den grønne omstilling være social retfærdig. Den grønne omstilling skal gavne alle, og sikre, at der i hele verden skabes nye gode og trygge grønne job.

Kloden nærmer sig kogepunktet, og vi har brug for en gennemgribende grøn omstilling. Det skal ske på socialt retfærdig vis ved at skabe gode og trygge job, så vi i fællesskab når de nødvendige klimamål.

Nikolaj Villumsen, medlem af EU-Parlamentet for Enhedslisten

Klimakrisen løser ikke sig selv, men kræver massiv kollektiv politisk handling. Hånd i hånd med klimahandlingen skal de sociale initiativer følge med. Den grønne omstilling skal ske i samspil med almindelige mennesker. Det nytter ikke noget, at udviklingen efterlader forskellige erhverv og faggrupper på perronen. Derimod er det vores politiske ansvar, at vi alle sikres en plads i den grønne omstilling. Kun sådan sikrer vi en fremtid, der gavner planeten såvel som de mennesker, der bor på den.

Her på siden kan du se hvad Enhedslisten arbejder for i EU. Du kan også selv tage del i kampagnen med vores aktivist-kit.

                      

 

Download aktivist-kit (zip-filer)