Nyhed Jobopslag

Søges: Medlemssekretær med beskæftigelsespolitisk fokus til Enhedslisten i Bruxelles

Enhedslistens sekretariat i EU-Parlamentet i Bruxelles søger efter ny kollega.

Pelle Christy Geertsen

Enhedslistens sekretariat i EU-Parlamentet er på udkig efter vores nye kollega. Vi søger en energisk sjæl der brænder for det politiske og som elsker at gøre en forskel – også i en international sammenhæng.

Vores nye kollega skal som medlemssekretær for Enhedslistens Medlem af EU-Parlamentet, Per Clausen, både varetage administrative opgaver og lave konkret, dynamisk, rød-grøn politik.

På kontoret vil du blive en del af småt men godt, energisk team, der i dagligdagen arbejder tæt sammen med kollegaer fra en række europæiske lande, samt med vore kollegaer i Danmark.

Arbejdsopgaver

Som medlemssekretær vil dine arbejdsopgaver primært bestå af følgende:

1. Politisk rådgivning og arbejde, med et beskæftigelsespolitisk fokus. Du skal pro-aktivt følge arbejdet i EU-Parlamentets beskæftigelsesudvalg, udarbejde ændringsforslag, forberede stemmelister, indgå i forhandlinger og lignende. Samtidigt involverer det også det mere generelle arbejde med en lang række forskellige emner i forbindelse med plenar-sessionerne.

2. Administration. En anden vigtig del af dit arbejde vil bestå af en række administrative opgaver, ikke mindst den daglige håndtering og besvarelse af mails, samt kalenderkoordination.

Der vil i stillingen desuden kunne forekomme arbejdsopgaver der ligger uden for de konkrete fagområderne, og du skal være klar til en omskiftelig hverdag, hvor tingene nogle gange går hurtigt.

Nogen rejseaktivitet, primært til Danmark og til Frankrig, kan forekomme som en normal del af arbejdet.

Kvalifikationer

Du har erfaring med arbejde i en politisk organisation, såsom et politisk parti, en NGO eller fagbevægelsen. Det vil være en klar fordel hvis du har erfaring med politisk rådgivning og administration i en international sammenhæng, herunder meget gerne erfaring fra Bruxelles.

Det er ideelt hvis du har erfaring fra og indsigt i arbejdet med beskæftigelsespolitik i EU, ligesom erfaring fra arbejde på en multinational arbejdsplads vil blive værdsat.

Det er essentielt at du kan arbejde selvstændigt på både dansk og engelsk, mens yderligere sprogkvalifikationer, især når det gælder officielle EU-sprog, vil være en fordel.

Endeligt er det vigtigt at du brænder for at være med til at kæmpe for en bedre, rødere og grønnere verden.

Vi tilbyder

Et spændende og internationalt arbejdsmiljø med mulighed for at gøre en forskel, samt en samling gode, sjove og initiativrige kolleger. Du bliver en del af en arbejdsplads hvor vi har fokus på at skabe positive, politiske forandringer og en bedre verden, og hvor du er med når EU-lovgivning og -politik udarbejdes og forhandles.

Stillingen er på 37 timer om ugen. Alle ansatte i Enhedslisten har samme løn og arbejdsvilkår, og vi tilstræber at opnå en i EU-Parlamentet der ligger så tæt på Enhedslistens enhedsløn, som pt. er på 36.446,22 kr. pr. md, som muligt. Det forudsættes, at du ved ansættelsen er eller bliver medlem af Enhedslisten.

Arbejdspladsen

Din daglige arbejdsplads vil være EU-Parlamentet i Bruxelles og, i mindre grad, Strasbourg. Det er dog vigtig at bemærke at anden rejseaktivitet også kan forekomme.

Du bliver en del af Enhedslistens kontor i EU-Parlamentet, og i tillæg til dine danske kollegaer er der også tæt samarbejde med kollegaer fra andre europæiske lande, herunder især NGL-samarbejdet (Baskerlandet, Finland, Holland, Irland, Sverige og Tyskland).

Ansættelsespolitik

Der lægges i ansættelsespolitikken vægt på at fremme ligestilling i forhold til køn og etniske grupper, ligesom Enhedslisten giver fortrinsret til jobsamtale til ansøgere med funktionsnedsættelse. Det betyder at, hvis der blandt de bedst kvalificerede er personer med funktionsnedsættelse, skal vedkommende indkaldes til en samtale.

Hvis du har spørgsmål til jobopslaget er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Pelle Geertsen på  pellechristy.geertsen@europarl.europa.eu.

Ansøgningen skal være os i hænde senest 3. september 2024 kl. 10.  og skal sendes på email til pellechristy.geertsen@europarl.europa.eu. Angiv tydeligt i emnefeltet at der er tale om en jobansøgning.

Ansættelsessamtaler ventes afholdt i uge 37, 2024.

Tiltrædelse: mellem 1. oktober og 1. november 2024.

 

 

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Øropa og modtag automatisk de vigtigste EU-nyhederimage linking to enhedslisten twitter feed

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev Øropa og modtag automatisk de vigtigste EU-nyheder

Læs mere om

ENHEDSLISTEN I EU-PARLAMENTET

Per Clausen er Enhedslistens medlem af EU-Parlamentet. Her kæmper han for et rødt, grønt og demokratisk Europa.

Læs mere
image linking to enhedslisten twitter feed