Stillingsopslag:

MEP-sekretær og arbejdsmarkedspolitisk rådgiver for Enhedslistens Nikolaj Villumsen

Drømmer du om at være med helt inde i det politiske maskinrum? Og om at bo og arbejde i Bruxelles med rig mulighed for at skabe et stort internationalt netværk?

Så er du måske den MEP-sekretær og arbejdsmarkedspolitiske rådgiver, vi leder efter!

Din rolle

Din rolle vil være at yde praktisk, administrativ og rådgivningsmæssig bistand til Enhedslistens medlem af EU-parlamentet og skabe gode rammer for hans virke.

Du vil være kontorets administrative rygrad. En stor del af dit arbejde vil være at håndtere e-mails vedrørende Nikolaj Villumsens parlamentariske arbejde samt besvare henvendelser fra interesseorganisationer og borgere. Du vil stå for planlægningen af Nikolajs arbejdskalender og rådgive om mødeprioritering samt forberede og sætte møder op.

Foruden sekretærbistanden vil du også få til opgave at levere politisk rådgivning for Nikolaj Villumsen, særligt inden for beskæftigelse- og socialpolitik, med henblik på at bistå Nikolaj Villumsen i hans rolle som koordinator og rapporteur/skyggerapporteur i beskæftigelsesudvalget samt i forhold til hans rolle som vice-forperson for venstrefløjsgruppen.

 

Om dig

Du er service-minded og har en god politisk forståelse. Du har erfaring med politisk rådgivning og/eller med rollen som personlig assistent. Ideelt har du erfaring med

beskæftigelsespolitik på EU-niveau fra politiske organisationer eller fagbevægelse. Det er desuden en fordel, hvis du har indsigt i Enhedslistens politik eller solidt kendskab til EU som politisk system.

Du kan læse, skrive og begå dig professionelt på engelsk og dansk. Du er udadvendt og har sans for at begå dig i et politisk miljø med mange forskellige interessenter.

Du er en god sparringspartner, er systematisk og hjælpsom, god til at bevare overblikket og kender til at arbejde i en politisk styret organisation.

Du er indstillet på at være fleksibel i situationer, hvor en ekstraindsats er nødvendig – også uden for dit sædvanlige arbejdsområde.

 

Om os

Enhedslistens sekretariat i EU-Parlamentet er et lille, dynamisk sekretariat med fire medarbejdere og 1 praktikant, hvor vi hver især løser mange forskellige opgaver og samarbejder på kryds og tværs – så positiv indstilling og holdånd er en vigtig del af hverdagen. Vi beskæftiger os med alt, hvad der sker i EU og EU-Parlamentet, men er særligt koncentreret om klima-, arbejdsmarked-, beskatnings- og udenrigspolitik.

Vi har en uformel tone, sætter pris på kreative indspark og nye ideer og efterstræber, at der ikke er langt fra idé til handling.

 

Vi tilbyder:

Muligheden for at blive en central del af at opbygge og styrke Enhedslistens arbejde for at redde kloden og sikre ordnede forhold på arbejdsmarkedet i EU.

Muligheden for at direkte erfaring med EU-systemet og blive en del af et engageret og initiativrigt fællesskab med europæiske kolleger.

Du vil blive ansat af MEP i EU-Parlamentet på løn-, pension- og arbejdsvilkår, som tilstræber Enhedslistens enhedsløn og arbejdsvilkår.

Stillingen er 37 timer om ugen. Der kan til tider forekomme både aften- og weekendarbejde samt rejseaktivitet – eksempelvis til kontoret i Strasbourg og til Danmark.

Vi forventer, at du er eller bliver medlem af Enhedslisten.

Vi lægger vægt på at fremme ligestilling i forhold til køn og etniske grupper, ligesom Enhedslisten giver fortrinsret til jobsamtale til ansøgere med funktionsnedsættelse. Det betyder, at hvis der blandt de bedst kvalificerede er personer med funktionsnedsættelse, bliver vedkommende altid indkaldt til en samtale.

 

Ansøgningen skal sendes til ep.enhedslisten@gmail.com og være os i hænde senest torsdag d. 20. oktober kl. 12.

Samtaler vil blive afholdt online onsdag d. 26. oktober.

Tiltrædelse 1. december 2022.

 

Kvalificeret ansøger haves.

 

Har du spørgsmål, så kontakt sekretariatsleder Frederikke Hellemann på +32 486 57 26 02 eller på frederikke.hellemann@europarl.europa.eu